Nieuws
Week 5: nog 50 dagen tot opening KEUKENHOF
Keukenhof gaat bijna open, en dit jaar voor de 75e editie. https://youtu.be/oFCDyvrO1xc Keukenhof opende haar deuren in 1950 en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen dat al generaties lang…
Lees verder »Week 4: Waspeen met unieke smaak
De bolgewassen die wij telen worden niet jaar achter jaar op dezelfde percelen geteeld. Sterker nog, bijvoorbeeld de geliefde tulpenpracht is slechts 1 x per 4 jaar op hetzelfde perceel…
Lees verder »Week 3: Landverbetering
Onze landbouwgronden zijn het kapitaal waar wij afhankelijk van zijn. Om een goed product te kunnen oogsten moeten de gronden met zorg worden behandeld, en hebben deze ook onderhoud nodig.…
Lees verder »Week 2: Spiksplinternieuw NIEUW :-))
Het jaar is fantastisch mooi begonnen met de aflevering van deze nieuwe machine in het wagenpark. Voor GP Burger is het al weer de vierde verreiker maar de eerste echte…
Lees verder »Week 1: Nieuw jaar, nieuwe kansen
Aan het begin van het nieuwe jaar is er even rust. Rust om alle to-do lijstjes te laten voor wat ze zijn, even het hoofd leeg maken. Dan komen er…
Lees verder »Week 52: Kerstgroet
Aan het einde van dit jaar blikken we terug met beelden. Wat is er weer ontzettend veel gebeurd. Natuurlijk het verlies van onze (schoon) vader, opa en grondlegger van ons…
Lees verder »Week 51: Yessss, lelie verwerking is klaar!
Het is nooit eenvoudig om de oogstverwerking te plannen. Zoveel factoren zijn van invloed, overal zitten variabelen die soms slecht te beïnvloeden zijn. Het begint met het natuurproduct 'de leliebol',…
Lees verder »Week 51 – ’t Zand in zicht
Jaarlijks valt er een krant op de deurmat vol verhalen van 't Zand gemaakt door mensen uit 't Zand. Met een oplage van 21.000 stuks is het duidelijk dat deze…
Lees verder »Week 50: Welkom Jur Veldman
Welkom Jur Veldman, Voor zijn praktijk deel van de opleiding aan de Aeres Hogeschool in Dronten is Jur de komende periode bij ons aan het goede adres. Hij volgt in…
Lees verder »