Nieuws

Week 42: Te warm voor tulpen
Natuurlijk genieten wij van het mooie droge nazomer weer, maar het heeft ook een keerzijde. Om in het voorjaar weer prachtig mooie tulpenvelden te kunnen tonen moeten de tulpen wel…
Lees verder »
Week 41: Passie voor het werk
We zijn gemotiveerd met ons werk bezig. Houden alle ontwikkelingen in de gaten en blijven innoveren. Het machinepark moet tip top in orde zijn, dat is bij aanschaf zo, maar…
Lees verder »
Week 40: Waaks & Speels
Bewaking is helaas in deze tijd zeker noodzakelijk. Maar je kunt nog alles afhekken, sloten omheen hangen, en camera's ophangen, als iemand binnen wil komen, lukt het ze. Toch komen…
Lees verder »
Week 39: Hyacinten bij Burger
Voor ons een nieuwtje: hyacinten op contract bij Burger. Al langer werden onze gronden gebruikt voor de teelt van hyacinten, maar nog nooit hebben we ze zelf op contract geteeld. Een nieuwe uitdaging houden we…
Lees verder »
Week 38: Inundatie
Bij ons is het al vele jaren een beproefde manier van werken: inundatie. Maar nog altijd is het voor vele mensen in de omgeving onduidelijk wat de reden is van…
Lees verder »
Week 37: Goudgele gloed
De herfst kleurt in deze regio goudgeel! Goudgeel van het stro waarmee de voorjaarsbloeiers worden afgedekt, en daarmee beschermd tegen de vorst. Deze week staat in het teken van het vele…
Lees verder »
Week 36: Mooie momenten vieren!
Samen werken we hard om elk seizoen opnieuw het maximale te realiseren. Samen doelen stellen, samen werken, samen evalueren. Maar ook samen de mooie momenten vieren is belangrijk! Zo kunnen…
Lees verder »
Week 35: Frank Muntjewerf maalt en maalt,
Frank Muntjewerf van Fa. P. Muntjewerf & Co uit Breezand is degene die na de verwerking van de voorjaarsgewassen, onze bollenresten omzet tot hoogwaardig compost. Dit gebeurt met zijn unieke…
Lees verder »
Week 34: Schuurwerk: opruimen en voorbereiden
De oogst en verwerking van de voorjaarsbloeiers ligt achter ons. Nu zaak om alles zo weg te zetten en op te ruimen dat het volgend jaar weer makkelijk opbouwen is.…
Lees verder »